Postani član

Tko je kvalificiran za postati član?

Scal-ZagrebU Skål International su dobrodošli svi profesionalci  direktno involvirani u turistički menadžment, prodaju i promociju, turističko posredništvo i poslovni turizam uključujući prijevoznike, turističke agencije i turoperatore, turističke organizacije, hotele, restorane, predstavnike turističkih medija, itd.

 

Zašto se učlaniti?

“Doing Business among friends”. Međunarodna poznanstva i osobni kontakti Skål članova mora se doživiti da bi se cijenilo. Skål Internationa je udruga profesionalaca u turizmu raspostranjena širom svijeta. Kroz djelovanje na lokalnim događanjima kao i na međunarodnim skupovima i kongresima članovi Skål održavaju kontakte s kolegama širom svijeta.

 

Koje su koristi od članstva?

  • Skål International Membership Card osigurava popust na neke usluge pružene od članova Skål International.
  • Mreža kontakata svih Skål članova je dostupna na www.skal.org.
  • Skål članovi su dobrodošli na sva formalna i neformalna druženje i okupljanja članova.
  • Skål International izdaje magazin Skål news koji objavljuje sve novosti vezane za organizaciju te osigurava marketinški prostor za potrebe članova. Magazin se distribuira na preko 20,000 adresa profesionalaca u turizmu.

 

Kako se učlaniti?

Prijavnica od Skål International dostupna je na linku ili u najbližem Skål klubu. Prijava za članstvo se može zatražiti i online. Učlanjenje potencijalnog člana mora biti podržano od dva člana Skål International te odobreno od strane Upravnog odbora kluba u koji se kandidat želi učlaniti.

Za sva pitanja vezano za učlanjenje slobodno nas kontaktirajte.